Skip to main content

Wie zijn wij?

Alpuro Breeding, specialist in kalveropfok, begeleidt melkveehouders bij de kalveropfok en voorziet ze van hoogwaardige producten. Kalvermelk, krachtvoeders, vitaminen en mineralen, benodigdheden voor de kalveropfok en kalverhuisvesting zijn onderdelen van het assortiment.

Melkveehouders krijgen periodiek bezoek van een kalverspecialist waarbij de kalveropfok wordt doorgenomen. Hoe loopt het met de kalveren, hoe gaat het qua groei en ontwikkeling, worden de doelstellingen van de veehouder behaald?

  • De melkveehouder ontvangt deskundig advies op het gebied van voeding, ziekte, huisvesting en ventilatie. In het geval van diarreeproblemen wordt een diarreetest uitgevoerd om zo de oorzaak te achterhalen.
  • Ook de groei van de kalveren wordt nauwlettend in de gaten gehouden en gemeten. Het afstellen en kalibreren van de kalverdrinkautomaat neemt de kalverspecialist graag voor zijn/haar rekening.

Kalverhuisvesting vormt een essentieel onderdeel voor de kalveropfok. Op deze website vindt u daarom alle informatie over onze kalverhuisvesting. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Lees meer over onze producten en service op www.alpurobreeding.nl